nieuwsProject 'Nederlands lamsvlees beter vermarkten' zoekt deelnemers klankbordgroep.
De schapenhouderij is bij uitstek een sector die duurzaamheid kan en mag uitstralen. Om duurzaamheid in de ketens verder uit te bouwen, is borging van kwaliteit belangrijk. Het Productschap Vee en Vlees subsidieert daarom samen met het Ministerie van EL&I het project 'Nederlands lamsvlees beter vermarkten'.


LTO Vakgroep schapenhouderij werkt door middel van dit project aan een kwaliteitssysteem, gekoppeld aan een marktverkenning. Daarvoor is LTO op zoek naar schapenhouders die actief mee willen denken over de inhoud en richting van het project.

Het project 'Nederlands lamsvlees beter vermarkten' zoekt acht tot tien enthousiaste schapenhouders voor de klankbordgroep. Zij krijgen de mogelijkheid om mee te denken over de invulling van het kwaliteitssysteem voor de schapenhouderij. In netwerkvorm wordt hierover kennis gedeeld met specialisten en collega-schapenhouders. Deelname aan de klankbordgroep biedt schapenhouders een platform om eigen kennis over kwaliteit en keten uit te bouwen en zichzelf te profileren als kundig schapenhouder.

Bent u schapenhouder en gemotiveerd om mee te werken aan een kwaliteitssysteem voor de schapenhouderij? En vindt u het leuk om hierover met collega-schapenhouders en specialisten kennis te delen en te ontwikkelen?
Meld u dan voor 15 april 2012 aan voor de klankbordgroep of neem contact op voor meer informatie.

MEER INFORMATIE/AANMELDEN

Projectleider: Linda Janssen-Verriet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 06-13925951
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Initiatiefnemer: Berdien van Everdingen

Tel. 06-13073862

Voor meer informatie over projecten van het Productschap Vee en Vlees in de schapenhouderij kunt u terecht bij Jelle Raap, tel. (079) 368 7518 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Additional information